Címkék

, , , , , , ,

Egyszemélyes vígjáték

Fordította: Bárány Ferenc

Bemutató: 2013. október 12.

Szereplők:
Játssza: Csányi Sándor
Közreműködik: Fodor Annamária, Schell Judit, Vida Péter és Nyári Tünde

Díszlet és jelmeztervező: Menczel Róbert
Zenei szerkesztő: Kocsák Tibor
Színpadi effekt: Hajnóczy Soma
Rendezőasszisztens: Szalai Péter
Súgó: Serfőző Andrea, Buksa Alexandra

Rendező: Szirtes Tamás

Sanyit elhagyja menyasszonya, pontosabban eleget tesz a férfi azon kijelentésének, hogy térre van szüksége, és két hét gondolkodási időt ad neki, hogy rájöjjön mi volt a probléma. Ebben a két hétben próbálja megfejteni „Mit akar a nő?”.

Mi jár a férfiak fejében, amikor táncolni viszik barátnőjüket, vagy épp leviszik a szemetet?! Az egyszemélyes előadás ellenére megelevenednek különböző férfitípusok, és Sanyi nőkhöz kötődő emlékei is megidéződnek. Közben pedig a kérdés továbbra is az, hogy mi kell a nőnek valójában. És hogy milyenek is ezek a férfitípusok?! A darab során ez is kiderül.

“Kinek ajánljuk a színdarabot? Egyrészt minden hímsoviniszta férfinak, másrészt valamennyi hímsoviniszta férfi környezetében élő nőnek; egyszóval mindenkinek. És persze azoknak is, akik – tévesen – úgy gondolják, hogy nem tartoznak a fenti kategóriák egyikébe sem, viszont szeretnének eltölteni egy felhőtlen és szórakoztató színházi estét abban a reményben, hogy végre bepillantást nyerhetnek a Férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe.”

Férfi és női szemmel egyaránt szórakoztató, humoros, kacagtató, olykor elgondolkodtató előadás, melynek során utazást tehetünk (Csányi) Sándor agya körül.

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

link